söndag 20 september 2009

Nelson på besök

Idag har jag varit hundvakt åt grannarnas lilla ulltott Nelson. Han fick komma över och spendera en del tid med Douglas, som hälsar glatt på honom:
(obs, enbart lek försiggår på denna bild)


Bilder från utomhus. Var inte så fint väder, men ett par bilder hann jag knäppa innan regnet.


Vill inte vara med på bild.


Ett litet fartvidunder är vad han är. Överallt ocg ingenstans samtidigt.
Och han lyckas med det.


Gullemopp.


Var tvungen att visa denna också. Visst ser Douglas helt galen ut. Som om att man i nästa sekund riktigt väntar sig att han förvandlas till en varulv.



En liten film på den glada leken fick jag också vaskat fram.
Nelson är en myclet rolig och trevlig hund. Vi hade ett litet missöde här inne dock. Han ville lyfta benet mot väggen, men fick han snabbt lärt sig att det inte är tillåtet. Och stackars Douglas var helt slut efter deras lek, gick och la sig. Nelson kommer farandes och slår på honom med tassen i ansiktet för att trigga igång honom igen.
När Douglas väl står på benen så buffar Nelson på honom i sidan som för att säga "kom igen nu. Na na na na naaa naa, du kan inte ta mig". Och Douglas är med ens inne i den vilda leken igen.
Nu är det tst och lugnt i huset igen. Och trots att man kan sakna lite fart och fläkt och yster valpighet så är det ändå skönt med lugn. Att ha två hundar känns absolut som en omöjlighet, även om det kan vara ett kul avbrott ibland.
Välkommen åter Nelson.

Inga kommentarer: