söndag 12 augusti 2007

Tiden har startat

Tiden har startat igen. Från att faktiskt ha stått stilla så har klockan återigen börjat ticka. Skönt.
Jag har under de två senaste veckorna varit snudd på apatisk på grund av min sår. Men nu har de äntligen börjat läka (fingers crossed). Det ska bli så skönt att slippa förband och annat och kunna gå med armen bar igen. Utan att få blickar från människor som undrar om jag är spetälsk.

Jag är nu omåttligt glad. Jag var precis inne på csn's hemsida. Där kunde jag läsa att jag beviljats studiestöd. Jippi hooooo! Jag dansade en spontan glädjedans här på hallgolvet! Underbart. Det känns så bra när man får goda nyheter! Tänk om bara man kunde få sitt drömyrke, en jäkla massa pengar och ett körkort så skulle lyckan varit fullständig. Ha ha, jag antar att man får vara glad över det man har. Och det är jag faktisk. Förbannat glad.
Det gör mig inget att jag är tvungen att byta sängkläder varje dag, att jag är tvungen att dagligen tvätta alla kläder som jag haft på mig, att jag 4-5 gånger om dagen är tvungen att riva upp mina såskorpor och dränka såren i alsolsprit och microcid så att det känns som att armen brinner upp, att varje morgon får ta bort mitt förband som sitter fast i sårskorporna så att de slits bort och det börjar blöda. Just nu bekommer inte detta mig alls. Jag får studiestöd.
Jag har en liten bit frihet och en ännu mindre bit oberoende i min hand. Visst är de små, men de finns där.
För första gången på evigheter mår jag faktiskt bra!

En annan nyhet är att moder och fader åker till Danmark i morgon. De ska vara borta tills på torsdag. Då kommer de hem med godis! Mums mums.
Litet moln på himlen är att jag kommer bli tvungen att valsa ut med jycken. Men på nått sätt kommer det lösa sig det med. Det är ju bara fyra dagar.

Nu ska jag leta upp en bok och sätta mig och njuta hela kvällen!
Tiden har äntligen startat.

Inga kommentarer: