onsdag 9 januari 2013

Nionde dagen

Denna nionde dag ägnades åt en mycket välbehövlig tripp till Fanny med kids. Jag skulle egentligen ut för att övningsköra när Fanny bjöd bort mig och mor och eftersom man alltid har så trevligt hos Fanny så flög tiden förbi och plötsligt hade vi varit där  i två timmar! Det är gott att vara hos Fanny. Man är alltid välkommen där :). Hade gärna varit där längre, men vi hade själva bjudit in grannar på fika vid 14 så det var bara att hoppa övningskörandet och fara hem och ställa i ordning hemmet till inbjudningsbart skick.
Henrik, Ellen och Jasmine (som den lilla nyfödda heter) kom hit med rulltårta och satt och fikade och hade det trevligt en bra stund på eftermiddagen.
Douglas var helt till sig i trasorna och ville till varje pris nosa på Jasmine. Jag  var inte riktigt lika förtjust eftersom han är ganska bufflig och gärna vill undersöka ordentligt. Att ta det lugnt är inte riktigt hans melodi, men efter att ha fått en tuggben la han sig ett par minuter i alla fall. Det dröjde ju i för sig inte länge innan hade slukat benet och sen var superfjäskis för Henrik och Ellen. Jösses, har aldrig sett honom klistra sig så på gäster förut, det var halt otroligt. han har tydligen inte riktigt fattat att han är en gammal gubbe än...

I morgon är det tillbaka till pluggeriet igen. Hå hå ja ja.

Inga kommentarer: